Woja, Dompu

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
{{{jeneng}}}
Kacamatan
Nagara Flag of Indonésia Indonésia
Jembar ---

[[Kategori:kacamatan ing {{{propinsi}}}]]

[[Kategori:kacamatan ing Dompu {{{jeneng dati2}}}]] [[Kategori:{{{jeneng}}}, {{{jeneng dati2}}}| ]]

Woja iku kecamatan ing Kabupaten Dompu propinsi Nusa Tenggara Barat.

Kabupaten Dompu


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Woja,_Dompu&oldid=1035798"