Cithakan:Kutha Mataram

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kutha Mataram, Nusa Tenggara Kulon
Lambang Kutha Mataram

Kecamatan: Ampenan | Cakranegara | Mataram