Sega krawu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sega krawu Gresik

Sega krawu ya iku sega khas saka Gresik, Jawa Wétan. Ciriné sega pulen dibungkus godhong gedhang. Lawuhé suwiran daging sapi, semur daging, jeroan sapi, sambel terasi lan srundèng.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.