Sega krawu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sega krawu Gresik

Sega krawu yaiku sega khas saka Gresik, Jawa Wétan. Ciriné sega pulen dibungkus godhong gedhang. Lawuhé suwiran daging sapi, semur daging, jeroan sapi, sambel terasi lan srundèng.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]