Semur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Semur

Semur ya iku panganan saka Indonesia kang digawe saka adhedasar daging sapi, lan duweni duduh awarna soklat. Padatane panganan iki dipangan nalika ana adicara gedhen kayata riyaya.