Bubur ayam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Bubur Ayam)
Bubur ayam
Bubur Ayam.JPG
Bubur yam
Panggonan asal Indonésia
Tlatah utawa praja Jawa
Woworan pokok sega beras
Buku masakan: Bubur ayam  Médhia: Bubur ayam

Bubur ayam ya iku salah sijiné bubur kang kagawe saka sekul lan ana irisan cilik iwak pitik , kacang , krupuk lan kacang kedhelé kanggo penyempurna.