Bubur ayam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Bubur Ayam)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bubur ayam
Bubur Ayam.JPG
Bubur yam
Panggonan asalIndonésia
Tlatah utawa prajaJawa
Woworan pokoksega beras
Buku masakan: Bubur ayam  Médhia: Bubur ayam

Bubur ayam ya iku salah sijiné bubur kang kagawe saka sekul lan ana irisan cilik iwak pitik , kacang , krupuk lan kacang kedhelé kanggo penyempurna.