Bubur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
bubur sumsum

Bubur ya iku istilah umum tumrap panganan ingkang awujud campuran bahan padhet lan cuwèr, kanthi komposisi sing cuwèr luwih akèh. Jroning bab panganan, bubur ateges panganan lembèk sing digawé saka bahan beras, glepung, tela, kacang-kacangan, lsp sing digodhog.[1]

Jinis-jinis bubur :[besut | besut sumber]

Jinis bubur miturut bahané[besut | besut sumber]

  1. Bubur Kacang Ijo [2]
  2. Bubur Ayam [3]
  3. Bubur Sumsum [4]
  4. Bubur Gandum [5]

Jinis bubur miturut tlatah asalé[besut | besut sumber]

  1. Bubur Manado
  2. Bubur Pontianak

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bubur&oldid=884551"