Bubur ayam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Bubur ayam
Bubur Ayam.JPG
Bubur yam
Panggonan asal Indonésia
Tlatah utawa praja Jawa
Woworan pokok sega beras
Buku masakan: Bubur ayam  Médhia: Bubur ayam

Bubur ayam ya iku salah sijiné bubur kang kagawe saka sekul lan ana irisan cilik iwak pitik , kacang , krupuk lan kacang kedhelé kanggo penyempurna.