Wajik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wajik
Panggonan asal Indonésia
Tlatah utawa praja Jawa
Woworan pokok beras ketan
Buku masakan: Wajik  Médhia: Wajik

Wajik yaiku panganan tradhisional kang digawé saka ketan lan gula Jawa, rasané legi. Butuh wektu kang suwè kanggo nggawè panganan iki. Panganan iki disuguhake nalika ana mantènan.