Wajik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wajik
8. Wajik 2.jpg
Wajik
Panggonan asalIndonésia
Tlatah utawa prajaJawa
Woworan pokokberas ketan
Buku masakan: Wajik  Médhia: Wajik

Wajik yaiku panganan tradhisional kang digawé saka ketan lan gula Jawa, rasané legi. Butuh wektu kang suwè kanggo nggawè panganan iki. Panganan iki disuguhake nalika ana mantènan.