Wajik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Wajik
Panggonan asal Indonésia
Tlatah utawa praja Jawa
Woworan pokok beras ketan
Buku masakan: Wajik  Médhia: Wajik

Wajik yaitu panganan tradhisional kang kagawé saka ketan lan gula Jawa, rasane legi.