Wajik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wajik
8. Wajik 2.jpg
Wajik
Panggonan asal Indonésia
Tlatah utawa praja Jawa
Woworan pokok beras ketan
Buku masakan: Wajik  Médhia: Wajik

Wajik yaiku panganan tradhisional kang digawé saka ketan lan gula Jawa, rasané legi. Butuh wektu kang suwè kanggo nggawè panganan iki. Panganan iki disuguhake nalika ana mantènan.