Wajik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Wajik
Informasi
Asal Indonésia
Dhaérah Jawa
Penyajian lan bahan
Bahan beras ketan

Wajik yaitu panganan tradhisional kang kagawé saka ketan lan gula Jawa, rasane legi.