Tèkwan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tekwan
Tekwan.JPG
Tekwan, salah siji panganan khas Palembang
Panggonan asalIndonésia
Tlatah utawa prajaSumatra Kidul
Woworan pokokIwak, sagu, kaldu urang, jamur kuping, bengkoang, bihun, lll
Buku masakan: Tekwan  Médhia: Tekwan

Tekwan iku panganan wujud sup khas Palembang kang kagawé saka iwak lan sagu kang digawé ing ukuran cilik-cilik, lan disuguhaké nganggo duduh urang kanthi rasa kang khas. Lumrahé pelengkap tèkwan ya iku bihun, irisan bengkoang lan jamur, sarta diwuwuri irisan godhong bawang, selèdri, lan bawang gorèng.

Uga delengen[besut | besut sumber]


Cithakan:Makanan-indonesia-stub