Tèkwan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Tekwan
Tekwan.JPG
Tekwan, salah siji panganan khas Palembang
Informasi
Asal Indonésia
Dhaérah Sumatra Kidul
Penyajian lan bahan
Bahan Iwak, sagu, kaldu urang, jamur kuping, bengkoang, bihun, lll

Tekwan iku panganan arupa sup khas Palembang sing kagawé saka iwak lan sagu sing digawé ing ukuran cilik-cilik, lan disuguhaké nganggo duduh urang kanthi rasa sing khas. Biasané pelengkap tèkwan ya iku bihun, irisan bengkoang lan jamur, sarta diwuwuri irisan godhong bawang, selèdri, lan bawang gorèng.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Makanan-indonesia-stub

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tèkwan&oldid=839936"