Tèkwan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tekwan
Tekwan.JPG
Tekwan, salah siji panganan khas Palembang
Informasi
Asal Indonésia
Dhaérah Sumatra Kidul
Penyajian lan bahan
Bahan Iwak, sagu, kaldu urang, jamur kuping, bengkoang, bihun, lll

Tekwan iku panganan arupa sup khas Palembang sing kagawé saka iwak lan sagu sing digawé ing ukuran cilik-cilik, lan disuguhaké nganggo duduh urang kanthi rasa sing khas. Lumrahé pelengkap tèkwan ya iku bihun, irisan bengkoang lan jamur, sarta diwuwuri irisan godhong bawang, selèdri, lan bawang gorèng.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Cithakan:Makanan-indonesia-stub