Tèkwan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tekwan
Tekwan.JPG
Tekwan, salah siji panganan khas Palembang
Panggonan asal Indonésia
Tlatah utawa praja Sumatra Kidul
Woworan pokok Iwak, sagu, kaldu urang, jamur kuping, bengkoang, bihun, lll
Buku masakan: Tekwan  Médhia: Tekwan

Tekwan iku panganan arupa sup khas Palembang sing kagawé saka iwak lan sagu sing digawé ing ukuran cilik-cilik, lan disuguhaké nganggo duduh urang kanthi rasa sing khas. Lumrahé pelengkap tèkwan ya iku bihun, irisan bengkoang lan jamur, sarta diwuwuri irisan godhong bawang, selèdri, lan bawang gorèng.

Uga delengen[besut | besut sumber]


Cithakan:Makanan-indonesia-stub