Lalab

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Lalab inggih punika menapa-menapa ingkang dipuntedhi mentah, limrahipun timun, kobis, kemangi, kecipir saaha sanèsipun.