Lalab

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Lalab inggih punika menapa-menapa ingkang dipuntedhi mentah, limrahipun timun, kobis, kemangi, kecipir saaha sanèsipun.