Dinuguan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dinuguan
Dinuguan with puto.jpg
A bowl of dinuguan and a plate of puto
Jeneng liyanéPork blood stew, blood pudding stew
JinisStew
AjanganMain course
Panggonan asalPhilippines
Hawa ajanganHot
Woworan pokokPork offal, pig's blood, vinegar, garlic, siling haba
Buku masakan: Dinuguan  Médhia: Dinuguan

Dinuguan ( Pangucapan cara Tagalog: [dɪˈnʊɡʊ.an] ) iku olahan Filipino gurih godhogan biasane saka daging babi jeroan (biasane paru, ginjel, usus, kuping, ati lan moncong) lan / utawa daging simmered ing sugih, pedhes peteng duduh saka babi getih, papak, chili (paling asring siling haba ), lan cuka . [1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Margarita Marquis (2007). La Cuisine des Philippines (in French). Editions Publibook. ISBN 978-2-7483-3506-4.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)