Godhogan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Godhogan
Groundnut Stew( Abom ).jpg
Godhogan iwak lan endhog
JinisRebus
Woworan pokokSayuran (wortel, kentang, kacang-kacangan, paprika, tomat, dll), daging (contohnya daging sapi), air atau kaldu atau arak atau bir
Buku masakan: Godhogan  Médhia: Godhogan

Godhogan yaiku nyampur panganan sing dimasak kanthi cuwèran lan disuguhake ing duduh . Panganan ing godhogan bisa kalebu nyampur janganan (kaya ta wortel, kentang, kacang, mrica lan tomat, lan sapiturute), daging, kaya ta daging sapi . Pitik, sosis lan panganan laut uga digunakake. Dene banyu sing digunakake yaiku cuwèran sing digunakake kanggo nggodhog, arak, duduh kaldu, lan bir uga umum. Rasa lan bumbu uga ditambahaké.

Cathetan[besut | besut sumber]