Janganan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Sayuran)
Sayur-sayuran.

Janganan utawa sayuran iku jeneng tetuwuhan utawa pérangan-pérangané sing dipangan manungsa nanging ora kagolong kategori woh-wohan, kekacang, herba, rempah utawa wijèn. Tembung sayuran iku luwih umum dienggo ing basa Melayu.