Sega Bogana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Sega bogana

Sega bogana utawa sega begana ya iku sega gaya Indonésia, asalé saka Tegal, Jawa Tengah. Biyasane dibungkus nganggo godhong gedhang lan dicawisake nganggo manéka lawuh. (Winneke 2009)[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ Winneke, Odilia. "detikFood: Nasi Bogana." Nasi Bogana, Sedap dan Komplet. 19 MAY 2009. Detikcom, Web. 24 Jan 2010. <http://food.detik.com/read/2009/05/19/112554/1133803/294/nasi-bogana-sedap-dan-komplet>.