Sega Bogana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sega bogana

Sega bogana utawa sega begana yaiku sega gaya Indonésia, asalé saka Tegal, Jawa Tengah. Lumrahé dibungkus nganggo godhong gedhang lan dicawisake nganggo manéka lawuh. (Winneke 2009)[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Winneke, Odilia. "detikFood: Nasi Bogana." Nasi Bogana, Sedap dan Komplet. 19 MAY 2009. Detikcom, Web. 24 Jan 2010. <http://food.detik.com/read/2009/05/19/112554/1133803/294/nasi-bogana-sedap-dan-komplet>.