Sega Bogana

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Sega bogana

Sega bogana utawa sega begana ya iku sega gaya Indonésia, asale saka Tegal, Jawa Tengah. Biyasane dibungkus nganggo godhong gedhang lan dicawisake nganggo maneka lawuh. (Winneke 2009)[1]

Referensi[sunting | besut sumber]

  1. ^ Winneke, Odilia. "detikFood: Nasi Bogana." Nasi Bogana, Sedap dan Komplet. 19 MAY 2009. Detikcom, Web. 24 Jan 2010. <http://food.detik.com/read/2009/05/19/112554/1133803/294/nasi-bogana-sedap-dan-komplet>.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sega_Bogana&oldid=992049"