Glepung kanji

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Glepung kanji ingkang wonten Basa Indonésia dipunwastani tepung tapioka, tepung kanji, utawai aci inggih punika glepung ingkang asalipun saking téla. Glepung kanji punika mumpangatipun kanggé bahan campuran damel dhaharan, kadosta bakso, siomay, cilok, cirèng, dhawet, ès thunthung, cenil, lsp

Réferènsi[sunting | besut sumber]

Pranala njaba[sunting | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Glepung_kanji&oldid=1051560"