Glepung kanji

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Glepung kanji ingkang wonten Basa Indonésia dipunwastani tepung tapioka, tepung kanji, utawai aci inggih punika glepung ingkang asalipun saking téla. Glepung kanji punika mumpangatipun kanggé bahan campuran damel dhaharan, kadosta bakso, siomay, cilok, cirèng, dhawet, ès thunthung, cenil, lsp

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Glepung_kanji&oldid=1051560"