Cemplon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cemplon
Cemplon.png
Cemplon
Panggonan asalIndonésia
Tlatah utawa prajaJawa
Woworan pokokketéla pohung
Buku masakan: Cemplon  Médhia: Cemplon

Cemplon utawi jemblem inggih punika tetedhan ingkang dipundamel saking parutan téla kaspa, dipuncampuri parutan klapa saha sarem sakedhik, dipunbentuk bunder-bunder tengahipun dipunsukani gendhis jawi lajeng dipun-gorèng. Raosipun legi saha warnanipun soklat.