Adrem

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Adrem saka Kabupatèn Bantul.

Adrem inggih punika tetedhan ingkang dipundamel saking glepung wos lan gendhis jawi. Caranipun ndamel, kapindhah jladrènipun dipunulèni nganggé santen, lajeng dipuncithak bunder pipih, Sasampunipun dipungorèng, lajeng dipunjepit. Raosipun legi saha warnanipun soklat.