Adrem

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Adrem
14. Adrem 1.jpg
Jeneng liyanéTholpit
JinisGorèngan
AjanganNyamikan
Panggonan asalIndonesia
Tlatah utawa prajaKabupatèn Bantul
Hawa ajanganAnget
Woworan pokokGlepung, Gula Jawa, Santen
Buku masakan: Adrem  Médhia: Adrem

Adrem utawa tholpit, utawa konthol kejepit inggih punika tetedhan ingkang dipundamel saking glepung wos lan gendhis jawi. Caranipun ndamel, kapindhah jladrènipun dipunulèni nganggé santen, lajeng dipuncithak bunder pipih, Sasampunipun dipungorèng, lajeng dipunjepit. Raosipun legi saha warnanipun soklat.