Tahu bacem

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
témpé tahu bacem

Tempe Tahu Bacem inggih punika salah satunggaling tetedhan tradhisional ingkang bahanipun saking tempe lan tahu ingkang caranipun masak kanthi dipunbacem. Anggènipun mbacem tahu saha témpé kanthi dipungodhog ing toya ingkang sampun dipunsukani gula jawa saha uyah.

Caranipun damel[besut | besut sumber]

  1. Tahu dipundang rumiyin supados langkung éco.
  2. Tahu saha témpé dipunsukani gula jawa, toya, lan sarem, lajeng dipungodhog ngantos umub.

Delengan uga[besut | besut sumber]