Anggota PBB

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Iki minangka bagéan saka artikel Perserikatan Bangsa-Bangsa

Nganti 2006 wis kagabung 192 negara jroning lembaga internasional Perserikatan Bangsa-bangsa (PBB). Ing ngisor iki daftar anggota PBB lan tanggal mlebuné.

Cathetan:
1 Kang dicithak kandel minangka negara anggota pisanan PBB
2


A[sunting | Owah sumber]

B[sunting | Owah sumber]

C[sunting | Owah sumber]

D[sunting | Owah sumber]

E[sunting | Owah sumber]

F[sunting | Owah sumber]

G[sunting | Owah sumber]

H[sunting | Owah sumber]

I[sunting | Owah sumber]

J[sunting | Owah sumber]

K[sunting | Owah sumber]

L[sunting | Owah sumber]

M[sunting | Owah sumber]

N[sunting | Owah sumber]

O[sunting | Owah sumber]

P[sunting | Owah sumber]

Q[sunting | Owah sumber]

R[sunting | Owah sumber]

S[sunting | Owah sumber]

T[sunting | Owah sumber]

U[sunting | Owah sumber]

V[sunting | Owah sumber]

Y[sunting | Owah sumber]

Z[sunting | Owah sumber]

Liya-liya[sunting | Owah sumber]


Perserikatan Bangsa-Bangsa Gendéra PBB

Sistem PBB
Sidang Umum | Dewan Keamanan | Dewan Ekonomi dan Sosial
Dewan Perwalian | Sekretariat | Mahkamah Internasional

Resolusi PBB
Resolusi Sidang Umum | Resolusi Dewan Keamanan

Program lan Agensi
FAO · ICAO · ILO · IPCC · ITU · UNCTAD · UNDCP · UNDP · UNEP · UNESCO · UNFIP · UNFPA · UNHCR · UNHRC · UN-HABITAT · UNICEF · UNRWA · UPU · WFP · WHO · WMO

Gendéra | Negara anggota | Negara pengamat | Sekretaris Jenderal | Markas Besar | Piagam | Tandha Penghargaan

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Anggota_PBB&oldid=812619"