17 Oktober

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

17 Oktober punika, dinten ingkang kaping 290 utawi 291 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[sunting | sunting sumber]

Einstein
Einstein

Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

  • HUT Paskhas TNI AU

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

16 Oktober - 17 Oktober - 18 Oktober
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 17 Oktober ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=17_Oktober&oldid=804210"