11 November

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

11 November punika, dinten ingkang kaping 315 utawi 316 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[sunting | sunting sumber]

(kompas.com)

(kompas.com)

Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

  • HUT Akademi Militer

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 11 November ing Wikimedia Commons.
10 November - 12 November - 13 November
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=11_November&oldid=804235"