Yasser Arafat

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Yasser Arafat

Mohammed Abdel Rahman Abdel Raouf Arafat al-Qudwa al-Husseini (محمد عبد الرحمن عبد الرؤوف عرفات القدوة الحسيني‎) (24 Agustus 192911 November 2004), utawa ditepungi sacara populèr minangka Yasser Arafat utawa jeneng kunyané Abu Ammar iku sawijining pamimpin Palestina. Yasser Arafat nduwé klambi khas, yaiku mesthi nganggo krudung sirah sing diarani kūfiyyah lan mesthi nganggo klambi militèr lan gaman geni arupa péstul.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Yasser_Arafat&oldid=815233"