25 Oktober

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

25 Oktober punika, dinten ingkang kaping 298 utawi 299 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[sunting | sunting sumber]

  • 1945 - Sekutu ndharataken 6.000 tentara saking Dhivisi 23 ingkang dipunpimpin déning Brigadhir Jendral Mallaby ing Surabaya kanggé nglucuti tentara Jepang.
  • 1945 – Infantri ka-49 Inggris dumugi Indonesia dipun-pandhégani déning Jendral Mallaby.
  • 1965 – Kesatuan Aksi Mahasiswa Indonesia (KAMI) mawujud.

Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

24 Oktober - 25 Oktober - 26 Oktober
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 25 Oktober ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=25_Oktober&oldid=804224"