16 September

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

16 September punika, dinten ingkang kaping 259 utawi 260 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[sunting | sunting sumber]

Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 16 September ing Wikimedia Commons.
15 September16 September17 September
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=16_September&oldid=804174"