24 April

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

24 April punika, dinten ingkang kaping 114 utawi 115 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigatos[sunting | sunting sumber]

Hubble
Hubble

Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

  • 2011 - Tokoh Agami India, Sathya Sai Baba, séda ing Puttaparthi, Andhra Pradesh, India mawi yuswa 84 taun.

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 24 April ing Wikimedia Commons.
23 April24 April25 April
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=24_April&oldid=861095"