Sathya Sai Baba

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Sathya Sai Baba (23 November 1926 - 24 April 2011) iku sawijining guru, tokoh spiritual lan agama saka India. Sai Baba nganggep awaké titisan Sai Baba Shirdi lan ajarané iku campuran antara ajaran Hindu lan Islam.

Uga delengen[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sathya_Sai_Baba&oldid=830103"