24 Oktober

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

24 Oktober punika, dinten ingkang kaping 297 utawi 298 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[sunting | sunting sumber]

Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

  • Dinten Dhokter Indonesia
  • Dinten PBB

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 24 Oktober ing Wikimedia Commons.
23 Oktober - 24 Oktober - 25 Oktober
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=24_Oktober&oldid=804223"