UNFIP

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

United Nations Fund for International Partnerships (UNFIP) diadegaké sasi Maret 1998 déning Sekretaris Jenderal PBB Kofi Annan. UNFIP tanggungjawab marang pangaturan lan pangembangan kerjasama ing antara badan, departemen, lan program lan sektor pribadi PBB. UNFIP nyambut gawé karo yayasan lan parusahan sing ndhukung PBB kanggo golèk kasempatan kerjasama lan kolaborasi.

UNFIP dipimpin déning Direktur Eksekutif Amir A. Dossal lan dipantau déning sawijining Dhéwan Penasihat sing dipimpin déning Deputi Sekretaris Jenderal Asha-Rose Migiro. Kantor pusaté dumunung ing United Nations Headquarters ing New York City.

UNFIP iku komponen saka United Nations Office for Partnerships, sing uga mbawahi UN Democracy Fund.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]


Perserikatan Bangsa-Bangsa Gendéra PBB

Sistem PBB
Sidang Umum | Dewan Keamanan | Dewan Ekonomi dan Sosial
Dewan Perwalian | Sekretariat | Mahkamah Internasional

Resolusi PBB
Resolusi Sidang Umum | Resolusi Dewan Keamanan

Program lan Agensi
FAO · ICAO · ILO · IPCC · ITU · UNCTAD · UNDCP · UNDP · UNEP · UNESCO · UNFIP · UNFPA · UNHCR · UNHRC · UN-HABITAT · UNICEF · UNRWA · UPU · WFP · WHO · WMO

Gendéra | Negara anggota | Negara pengamat | Sekretaris Jenderal | Markas Besar | Piagam | Tandha Penghargaan

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=UNFIP&oldid=822794"