1 November

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

1 November punika, dinten ingkang kaping 305 utawi 306 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[sunting | sunting sumber]

Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

  • World Vegan Day
  • Dinten mèngeti para suci ing agami Katulik.

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

31 Oktober - 1 November - 2 November
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 1 November ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1_November&oldid=804232"