5 September

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

5 September punika, dinten ingkang kaping 248 utawi 249 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[sunting | sunting sumber]

1972 – Insidhèn panyulikan atlit Israel ing München Jerman déning tiyang-tiyang Palestina rikala Olimpiadhe.

Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 5 September ing Wikimedia Commons.
4 September5 September6 September
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=5_September&oldid=804163"