2 November

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

2 November punika, dinten ingkang kaping 306 utawi 307 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[sunting | sunting sumber]

Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

  • Dinten mèngeti para arwah ing agami Katulik.

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 2 November ing Wikimedia Commons.
1 November - 2 November - 3 November
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=2_November&oldid=804234"