28 September

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

28 September punika, dinten ingkang kaping 271 utawi 272 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[sunting | sunting sumber]

Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

  • Dinten Sepur (Hari Kereta Api)

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 28 September ing Wikimedia Commons.
27 September28 September29 September
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=28_September&oldid=804187"