Mata maling

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mata Maling
Mata Maling.jpg
Mata Maling
Panggonan asalIndonésia
Tlatah utawa prajaJawa
Woworan pokokmlinjo
Buku masakan: Mata Maling  Médhia: Mata Maling

Mata Maling Aranipun dhedhaharan ingkang kadamel saking kulit mlinjo ingkang sampun dipunpépé lan dipunparingi bumbu lajeng dipungorèng. Saged kawastanan moto maling, amargi werninipun abrit kados paningalipun maling ingkang satunggal dalu boten saré.

  • bahan ingkang dipunbetahaken nalika damel mata maling:
  • mlinjo
  • cabé
  • gendhis jawi
  • lisah