Klenyem

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Klenyem
Klenyem-300x225.jpg
Klenyem
Panggonan asalIndonésia
Tlatah utawa prajaJawa
Woworan pokokpohung lan gula jawa
Buku masakan: Klenyem  Médhia: Klenyem

Klenyem inggih punika araning dhedhaharan ingkang kadamel saking pohung ingkang sampun dipunlembutaken, dipundamel kanthi wujud bunder-bunder lajeng dipungorèng. Wonten samadyaning panganan punika padatanipun dipunisèni gendhis Jawi. Bahan-bahan ingkang dipunbetahaken nalika ndamel klenyem inggih punika: