Yangko

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Yangko satunggal kerdus

Yangko inggih punika salah satunggaling tetedhan tradhisional khas Kuthagedhé, Ngayogyakarta ingkang dipundamel saking glepung ketan. Yangko wujudipun kothak mawi baluran trigu, kenyal, lan raosipun manis. Aslinipun yangko isinipun berisi cincangan kacang lan gendhis, kados kuwé moci asal Jepang.