Misro

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Misro inggih punika dhaharan ingkang khas aking Jawa Kulon. Dhaharan punika kadamel saking parutan tela ingkang sisih njeronipun dipunisi kaliyan gula abang lajeng dipungoreng. Awit saking punika dipunparingi nama misro ingkang cekakan saking amis ing jero (basa Sunda, ateges: leginipun punika wonten ing jero). Wujudipun misro punika bunder. Dhaharan punika echo dipunrahapi nalika tasih anget.

Pirsani ugi[besut | besut sumber]


Cithakan:Makanan-indonesia-stub