Cengkaruk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cengkaruk
Panggonan asal Indonésia
Tlatah utawa praja Jawa
Woworan pokok sekul (beras)
Buku masakan: Cengkaruk  Médhia: Cengkaruk

Cengkaruk ya iku panganan sing digawé saka sega sing wis garing amarga dipepe, sega garing mau terus digoreng. sawisé digoreng, racaké cengkaruk dibumboni karo uyah.