Mohammad Natsir

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Mohammad Natsir
Mohammad Natsir

Mangsa Kalenggahan
5 September 1950 – 26 April 1951
Pangageng sadurungé Abdoel Halim
Pengganti Sukiman Wirjosandjojo

Mangsa Kalenggahan
12 Maret 1946 – 26 Juni 1947
Pangageng sadurungé Amir Sjarifuddin
Pengganti Setiadi
Mangsa Kalenggahan
29 Januari 1948 – 4 Agustus 1949
Pangageng sadurungé Sjahbudin Latif
Pengganti Sjamsuddin

Lair (1908-07-17)Juli 17, 1908
Flag of the Netherlands Alahan Panjang, Lembah Gumanti, Solok, Sumatra Barat, Hindia Walanda
Surud Fèbruari 6, 1993(1993-02-06) (umur 84)
Flag of Indonésia Jakarta, Indonésia
Kabangsan Indonésia
Partai pulitik Masyumi
Profèsi Pulitikus

Mohammad Natsir (dipunlairaken ing Alahan Panjang, Lembah Gumanti, Solok, Sumatra Kulon, 17 Juli 1908 – surud ing Jakarta, 6 Februari 1993 kanthi umur 84 taun) ya iku perdana menteri kaping lima, kang ngadegake lan dadi pemimpin parté pulitik Masyumi (parté), lan uga dadi tokoh Islam kang misuwur ing Indonésia.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mohammad_Natsir&oldid=1053760"