Mohammad Natsir

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Mohammad Natsir
Mohammad Natsir

Mangsa Kalenggahan
5 September 1950 – 26 April 1951
Pangageng sadurungé Abdoel Halim
Pengganti Sukiman Wirjosandjojo

Mangsa Kalenggahan
12 Maret 1946 – 26 Juni 1947
Pangageng sadurungé Amir Sjarifuddin
Pengganti Setiadi
Mangsa Kalenggahan
29 Januari 1948 – 4 Agustus 1949
Pangageng sadurungé Sjahbudin Latif
Pengganti Sjamsuddin

Lair 17 Juli 1908
Flag of Belanda Alahan Panjang, Lembah Gumanti, Solok, Sumatra Barat, Hindia Belanda
Surud 6 Fèbruari 1993 (umur 84)
Flag of Indonésia Jakarta, Indonesia
Kabangsan Indonesia
Partai pulitik Masyumi
Profèsi Politikus


Mohammad Natsir (dipunlairaken ing Alahan Panjang, Lembah Gumanti, Solok, Sumatra Kulon, 17 Juli 1908 – surud ing Jakarta, 6 Februari 1993 kanthi umur 84 taun) yaiku sawijining perdana menteri kaping lima, kang ngadegake lan dadi pemimpin partai politik Masyumi (partai), lan uga dadi tokoh Islam kang misuwur ing Indonésia.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mohammad_Natsir&oldid=946204"