Mohammad Natsir

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Mohammad Natsir
Moh natsir1.jpg
5 Perdana Menteri Indonésia
Lungguh
5 September 1950 – 26 April 1951
Présidhèn Soekarno
Kadhisiki Abdoel Halim
Kagantèni Sukiman Wirjosandjojo
2 Menteri Komunikasi dan Informatika Républik Indonésia
Lungguh
12 Maret 1946 – 26 Juni 1947
Présidhèn Soekarno
Kadhisiki Amir Sjarifuddin
Kagantèni Setiadi
Lungguh
29 Januari 1948 – 4 Agustus 1949
Présidhèn Soekarno
Kadhisiki Sjahbudin Latif
Kagantèni Sjamsuddin
Rerincèn priangga
Lair (1908-07-17)Juli 17, 1908
Flag of the Netherlands Alahan Panjang, Lembah Gumanti, Solok, Sumatra Barat, Hindia Walanda
Pati Pébruari 6, 1993(1993-02-06) (umur 84)
Flag of Indonésia Jakarta, Indonésia
Bangsa Indonésia
Parté pulitik Masyumi
Propési Pulitikus

Mohammad Natsir (lair ing Alahan Panjang, Lembah Gumanti, Solok, Sumatra Kulon, 17 Juli 1908 – pati di Jakarta, 6 Februari 1993 ing yuswa 84 taun) ya iku perdana menteri kaping lima, kang ngadegake lan dadi pemimpin parté pulitik Masyumi (parté), lan uga dadi tokoh Islam kang misuwur ing Indonésia.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mohammad_Natsir&oldid=1053760"