Mohammad Natsir

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Mohammad Natsir
Moh natsir1.jpg
Perdana Menteri Indonésia 5
Lungguh
5 September 1950 – 26 April 1951
Présidhèn Soekarno
Kadhisiki Abdoel Halim
Kagantèni Sukiman Wirjosandjojo
Menteri Komunikasi dan Informatika Républik Indonésia 2
Lungguh
12 Maret 1946 – 26 Juni 1947
Présidhèn Soekarno
Kadhisiki Amir Sjarifuddin
Kagantèni Setiadi
Lungguh
29 Januari 1948 – 4 Agustus 1949
Présidhèn Soekarno
Kadhisiki Sjahbudin Latif
Kagantèni Sjamsuddin
Rerincèn priangga
Lair (1908-07-17)Juli 17, 1908
Nèderlan Alahan Panjang, Lembah Gumanti, Solok, Sumatra Barat, Hindia Walanda
Pati Fèbruari 6, 1993(1993-02-06) (umur 84)
Indonésia Jakarta, Indonésia
Bangsa Indonésia
Parté pulitik Masyumi
Propési Pulitikus

Mohammad Natsir (lair ing Alahan Panjang, Lembah Gumanti, Solok, Sumatra Kulon, 17 Juli 1908 – pati ing Jakarta, 6 Fèbruari 1993 ing yuswa 84 taun) ya iku perdana menteri kaping lima, kang yasa lan dadi pemimpin parté pulitik Masyumi (parté), lan uga dadi tokoh Islam kang misuwur ing Indonésia.