Pratélaning golongan ètnik ing Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kaca iki wujud pratélan bebrayan sing ana ing Indonésia: Cithakan:Pratélan durung pepak A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

A[besut | besut sumber]

B[besut | besut sumber]

  1. Wong Bali Majapahit ing sapérangan gedhé Pulo Bali
  2. Wong Bali Aga ing Karangasem dan Kintamani
  1. Wong Karo Kabupatèn Karo
  2. Wong Mandailing ing Mandailing Natal
  3. Wong Angkola ing Tapanuli Kidul
  4. Wong Toba ing Toba Samosir
  5. Wong Pakpak ing Pakpak Bharat
  6. Wong Simalungun ing Kabupatèn Simalungun

D[besut | besut sumber]

  1. Wong Punan
  2. Wong Kanayatn ing Kalimantan Kulon
  3. Wong Ibaning Kalimantan Kulon
  4. Wong Mualang ing Kalimantan Kulon: Sekadau, Sintang
  5. Wong Bidayuh ing Kalimantan Kulon: Sanggau
  6. Wong Mali ing Kalimantan Kulon
  7. Wong Seberuang ing Kalimantan Kulon: Sintang
  8. Wong Sekujam ing Kalimantan Kulon: Sintang
  9. Wong Sekubang ing Kalimantan Kulon: Sintang
  10. Wong Ketungau ing Kalimantan Kulon
  11. Wong Désa ing Kalimantan Kulon
  12. Wong Kantuk ing Kalimantan Kulon
  13. Wong Ot Danum atau Dohoi ing Kalimantan Tengah lan Kalimantan Kulon
  14. Wong Limbai ing Kalimantan Kulon
  15. Wong Kebahan ing Kalimantan Kulon
  16. Wong Pawan ing Kalimantan Kulon
  17. Wong Tebidah ing Kalimantan Kulon
  18. Wong Bakumpai ing Kalimantan Kidul Barito Kuala
  19. Wong Barangas ing Kalimantan Kidul Barito Kuala
  20. Wong Bukit ing Kalimantan Kidul
  21. Wong Dayak Pitap ing Awayan, Balangan, Kalsel
  22. Wong Dayak Hulu Banyu ing Kalimantan Kidul
  23. Wong Dayak Balangan ing Kalimantan Kidul
  24. Wong Dusun Deyah ing Kalimantan Kidul: Tabalong
  25. Wong Ngaju ing Kalimantan Tengah: Kabupatèn Kapuas
  26. Wong Siang Murung ing Kalimantan Tengah: Murung Raya
  27. Wong Bara Inga ing Kalimantan Tengah: Barito Kidul
  28. Wong Ot Danum ing Kalimantan Tengah
  29. Wong Lawangan ing Kalimantan Tengah
  30. Wong Dayak Bawo ing Kalimantan Tengah: Barito Kidul
  31. Wong Tunjung, Kutai Kulon, rumpun Ot Danum
  32. Wong Bawanaq, Kutai Kulon, rumpun Ot Danum
  33. Wong Bentian, Kutai Kulon, rumpun Ot Danum
  34. Wong Bukat, Kutai Kulon
  35. Wong Busang, Kutai Kulon
  36. Wong Ohong, Kutai Kulon
  37. Wong Kayan, Kutai Kulon, rumpun Apo Kayan
  38. Wong Bahau, Kutai Kulon, rumpun Apo Kayan
  39. Wong Penihing, Kutai Kulon, rumpun Punan
  40. Wong Punan, Kutai Kulon, rumpun Punan
  41. Wong Modang, Kutai Wétan, rumpun Punan
  42. Wong Basap, Bontang-Kutai Wétan
  43. Wong Ahe, Kabupatèn Berau
  44. Wong Tagol, Malinau, rumpun Murut
  45. Wong Brusu, Malinau, rumpun Murut
  46. Wong Kenyah, Malinau, rumpun Apo Kayan
  47. Wong Lundayeh, Malinau
  48. Wong Pasir ing Kalimantan Wétan: Kabupatèn Pasir
  49. Wong Dusun ing Kalimantan Tengah
  50. Wong Maanyan ing Kalimantan Tengah: Barito Wétan
    1. Wong Maanyan Paju Sapuluh
    2. Wong Maanyan Paju Epat
    3. Wong Maanyan Dayu
    4. Wong Maanyan Paku
    5. Wong Maanyan Bawana Lima Maanyan Paju Lima
    6. Wong Dayak Warukin ing Tanta, Tabalong, Kalsel
    7. Wong Samihim, Pamukan Lor, Kuthabaru, Kalsel

E[besut | besut sumber]

F[besut | besut sumber]

G[besut | besut sumber]

I[besut | besut sumber]

J[besut | besut sumber]

K[besut | besut sumber]

L[besut | besut sumber]

M[besut | besut sumber]

  1. Wong Babontehu
  2. Wong Bantik
  3. Wong Pasan Ratahan
  4. Wong Ponosakan
  5. Wong Tonsea
  6. Wong Tontemboan
  7. Wong Toulour
  8. Wong Tonsawang
  9. Wong Tombulu

N[besut | besut sumber]

O[besut | besut sumber]

P[besut | besut sumber]

R[besut | besut sumber]

S[besut | besut sumber]

T[besut | besut sumber]

U[besut | besut sumber]

W[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]