Kabupatèn Muna

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Muna
Lambang Kabupatèn Muna
Lambang Kabupatèn Muna
Motto: "---"
Lokasi Lambang Kabupatèn Muna
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Raha
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Kacamatan
 - Cacahe:

28 kacamatan\
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katulik lan liyane
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Muna iku kabupatèn ing Propinsi Sulawesi Kidul-Wétan, kutha Raha iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-yane. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Geografis[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Muna katata jroning 28 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Barangka
  2. Batalaiworu
  3. Bonegunu
  4. Duruka Bone
  5. Kabangka
  6. Kabawo
  7. Kambowa
  8. Katobu
  9. Kontunaga
  10. Kulisusu
  11. Kulisusu Kulon
  12. Kulisusu Lor
  13. Kusambi
  14. Lasalepa
  15. Lawa
  16. Lohia
  17. Maginti
  18. Maligano
  19. Napabalano
  20. Parigi
  21. Pasir Putih
  22. Sawerigadi
  23. Tikep
  24. Tiworo Tengah
  25. Tongkuno
  26. Wakorumba
  27. Wakorumba Kidul
  28. Watopute

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala Jaba[besut | besut sumber]

Sulawesi Kidul-Wétan

Kabupatèn Muna, Sulawesi Kidul-Wétan
Lambang Kabupatèn Muna

Kecamatan: Barangka | Batalaiworu | Bonegunu | Duruka Bone | Kabangka | Kabawo | Kambowa | Katobu | Kontunaga | Kulisusu | Kulisusu Kulon | Kulisusu Lor | Kusambi | Lasalepa | Lawa | Lohia | Maginti | Maligano | Napabalano | Parigi | Pasir Putih | Sawerigadi | Tikep | Tiworo Tengah | Tongkuno | Wakorumba | Wakorumba Kidul | Watopute

Sulawesi Kidul-Wétan
Lambang Provinsi Sulawesi Kidul-Wétan

Kabupatèn: Bombana | Buton | Buton Lor | Kolaka | Kolaka Lor | Konawe | Konawe Lor | Konawe Kidul | Muna | Wakatobi

Kutha: Bau-bau | Kendari

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabupatèn_Muna&oldid=1045295"