Kabupatèn Kolaka Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
{{{jeneng}}}
Lambang Kabupatèn Kolaka Utara
Lambang Kabupatèn Kolaka Utara


300px
Peta lokasi Kabupatèn Kolaka Utara di Sulawesi Tenggara
Koordinat: 2.00° LS-122.045° – 124.060° BT
Propinsi Sulawesi Tenggara
Tanggal peresmian 18 Dhésèmber 2003
Pamaréntahan
Luas 3.391 km² (darat)
Gunggung cacah jiwa
 - Total 113.317 jiwa (2005)
 - Kepadatan 33
Démografi
Pembagian administratif
Simbol khas daerah
Situs web http://www.kolakautarakab.go.id/

Kabupatèn Kolaka Lor utawa sajeroning Basa Indonésia: Kabupatèn Kolaka Utara iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Tenggara, kutha---iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané:---lan liya-yané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ±---km² utawa---hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

---Lintang kidul lan---Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Kolaka Utara katata sajeroning 6 kacamatan,---désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Batu Putih
  2. Kodeoha
  3. Lasusua
  4. Ngapa
  5. Pakue
  6. Ranteangin

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sulawesi Kidul-Wétan

Sulawesi Kidul-Wétan
Lambang Provinsi Sulawesi Kidul-Wétan

Kabupatèn: Bombana | Buton | Buton Lor | Kolaka | Kolaka Lor | Konawe | Konawe Lor | Konawe Kidul | Muna | Wakatobi

Kutha: Bau-bau | Kendari

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia