Kabupatèn Buton Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
{{{jeneng}}}
Coat of arms of Buton utara.jpg
Lambang Kabupatèn Buton Lor


300px
Peta lokasi Kabupatèn Buton Lor di Sulawesi Tenggara
Koordinat:
Propinsi Sulawesi Tenggara
Tanggal peresmian 2 Januari 2007
Pamaréntahan
Luas km²
Gunggung cacah jiwa
 - Total
 - Kepadatan
Démografi
Pembagian administratif
Simbol khas daerah

Kabupatèn Buton Lor (basa Indonésia: Buton Utara), iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul-Wétan, Indonésia. Kutha krajané ya iku Buranga. Kabupatèn ini diadegaké miturut Undhang-Undhang Nomer 14 Taun 2007, tanggal 2 Januari 2007.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kabupatèn Buton Lor

Sulawesi Kidul-Wétan
Lambang Provinsi Sulawesi Kidul-Wétan

Kabupatèn: Bombana | Buton | Buton Lor | Kolaka | Kolaka Lor | Konawe | Konawe Lor | Konawe Kidul | Muna | Wakatobi

Kutha: Bau-bau | Kendari

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia