Kutha Bau-Bau

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Kutha Baubau
Lambang Kota Bau-Bau.png
Lambang Kutha Baubau
Sesanti: "---"
Lokasi Sulawesi Tenggara Kota Bau-Bau.svg
Dina Dadi:---
Walikutha:---
Wakil Walikutha:---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

4 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku bangsa:---
Agama: Islam, Protèstan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kutha Baubau iku kutha ing Provinsi Sulawesi Kidul-Wétan, kutha-kutha liyané: Kendari lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kutha iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kutha Baubau katata sajeroning 4 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing kutha iki ya iku:

  1. Betoambari
  2. Bungi
  3. Sorowalio
  4. Wolio

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sulawesi Kidul-Wétan

Sulawesi Kidul-Wétan
Lambang Provinsi Sulawesi Kidul-Wétan

Kabupatèn: Bombana | Buton | Buton Lor | Kolaka | Kolaka Lor | Konawe | Konawe Lor | Konawe Kidul | Muna | Wakatobi

Kutha: Bau-bau | Kendari

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia