Betoambari, Bau-Bau

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Betoambari, Bau-Bau
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Bau-Bau {{{nama dati2}}}]]

Betoambari iku kecamatan ing Kutha Bau-Bau Propinsi Sulawesi Kidul-Wétan.

Kutha Bau-Bau