Kulisusu Kulon, Muna

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kulisusu Kulon
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiSulawesi Kidul-Wétan
KabupatènMuna
Kode Kemendagri74.03.31 Edit the value on Wikidata

Kacamatan Kulisusu Kulon (basa Indonésia : Kalisusu Barat), iku kacamatan ing Kabupatèn Muna Provinsi Sulawesi Kidul-Wétan.

Kabupatèn Muna, Sulawesi Kidul-Wétan
Lambang Kabupatèn Muna

Kecamatan: Barangka | Batalaiworu | Bonegunu | Duruka Bone | Kabangka | Kabawo | Kambowa | Katobu | Kontunaga | Kulisusu | Kulisusu Kulon | Kulisusu Lor | Kusambi | Lasalepa | Lawa | Lohia | Maginti | Maligano | Napabalano | Parigi | Pasir Putih | Sawerigadi | Tikep | Tiworo Tengah | Tongkuno | Wakorumba | Wakorumba Kidul | Watopute

Kabupatèn Muna