Kabupatèn Biak Numfor

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Kabupatèn Biak Numfor
120px
Lambang Biak Numfor
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Biak Numfor.jpg
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: Kutha Biak
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

2.610 km²
Distrik
 - Cacahe:

10 Distrik
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 106.932 (2000)
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: suku Biak lan liyane
Agama: Protestan, Katolik, Islam lan liyane
Basa: Basa Indonésia lan liyane

Kabupatèn Biak Numfor iku kabupatèn ing Propinsi Papua, Indonésia. Kutha Biak iku kutha krajan kabupatène, kutha-kutha liyane : Numfor lan liya-liyane. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 29.658 km² utawa --- hektar.

Geografis[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wetan

Pemerentahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Biak Numfor ketata saking 10 dhistrik, --- désa/kalurahan. Distrik-dhistrik ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Biak Kulon
  2. Biak Kutha
  3. Biak Lor
  4. Biak Wetan
  5. Kepuloan Padaidio
  6. Numfor Kulon
  7. Numfor Wetan
  8. Samofa
  9. Warsa
  10. Yendidori

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala Jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kabupatèn Biak Numfor

Papua
Lambang Provinsi Papua

Kabupatèn: Asmat | Biak Numfor | Boven Digoel | Deiyai | Dogiyai | Intan Jaya | Jayapura | Jayawijaya | Kapuloan Yapen | Keerom | Lanny Jaya | Mamberamo Raya | Mamberamo Tengah | Mappi | Merauke | Mimika | Nabire | Nduga Tengah | Paniai | Pegunungan Bintang | Puncak | Puncak Jaya | Sarmi | Supiori | Tolikara | Waropen | Yahukimo | Yalimo |

Kutha: Jayapura

Delengen uga: Daftar Kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Papua