Kabupatèn Supiori

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Kabupatèn Supiori
Lambang Kabupatèn Supiori
Lambang Kabupatèn Supiori
Sesanti: "---"
Gambar:Lokasi Kabupatèn Supiori.jpg
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Sorendiweri
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

528 km²
Distrik
 - Cacahe:

3 Distrik
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 12.369 (2000)
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Protèstan, Katulik, Islam lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Supiori iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Papua, Indonésia. Kutha Sorendiweri iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : ---, lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 528 km² utawa --- hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

--- Lintang Selatan lan --- Bujur timur

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Supiori ketata saking 3 distrik, --- désa/kampung/kalurahan. Distrik-distrik ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Supiori Selatan
  2. Supiori Timur
  3. Supiori Utara

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Kabupatèn Supiori, Papua

Lambang Kabupatèn Supiori

Distrik: Supiori Selatan | Supiori Timur | Supiori Utara

Papua
Lambang Provinsi Papua

Kabupatèn: Asmat | Biak Numfor | Boven Digoel | Deiyai | Dogiyai | Intan Jaya | Jayapura | Jayawijaya | Kapuloan Yapen | Keerom | Lanny Jaya | Mamberamo Raya | Mamberamo Tengah | Mappi | Merauke | Mimika | Nabire | Nduga Tengah | Paniai | Pegunungan Bintang | Puncak | Puncak Jaya | Sarmi | Supiori | Tolikara | Waropen | Yahukimo | Yalimo |

Kutha: Jayapura

Delengen uga: Daftar Kabupatèn lan kutha ing Indonésia