Kabupatèn Waropen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Kabupatèn Waropen
Lambang Kabupatèn Waropen
Lambang Kabupatèn Waropen
Sesanti: "---"
Gambar:Lokasi Kabupatèn Waropen.jpeg
Dina Dadi:
Kutha krajan: kutha Botawa
Bupati:
Wakil Bupati:
Jembar
 -Total:

16.723 km²
Distrik
 -Cacahe:

3 Distrik
Padunung
 -Total:
 -Kapadhetan:

+/-22.234 (2000)
+/----jiwa/km²
Suku Bangsa: suku Baudi, suku Demisa, suku Wairate
Agama: Protèstan, Katulik, Islam lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Waropen iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Papua, Indonésia. Kutha Botawa iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané:---, lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 16.723 km² utawa---hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

---Lintang kidul lan---Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Waropen ketata saking 3 distrik,---désa/kampung/kalurahan. Distrik-distrik ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Masirei
  2. Waropen Atas
  3. Waropen Bawah

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Kabupatèn Waropen, Papua

Distrik: Masirei | Waropen Atas | Waropen Bawah

Papua
Lambang Provinsi Papua

Kabupatèn: Asmat | Biak Numfor | Boven Digoel | Deiyai | Dogiyai | Intan Jaya | Jayapura | Jayawijaya | Kapuloan Yapen | Keerom | Lanny Jaya | Mamberamo Raya | Mamberamo Tengah | Mappi | Merauke | Mimika | Nabire | Nduga Tengah | Paniai | Pegunungan Bintang | Puncak | Puncak Jaya | Sarmi | Supiori | Tolikara | Waropen | Yahukimo | Yalimo |

Kutha: Jayapura

Delengen uga: Daftar Kabupatèn lan kutha ing Indonésia