Masirei, Waropen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Masirei, Waropen
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri91.15.03 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Waropen {{{nama dati2}}}]]

Masirei iku dhistrik (satingkat karo kacamatan) ing Kabupatèn Waropen Propinsi Papua.

Désa[besut | besut sumber]