Port Numbay

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Kutha Jayapura)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kutha Jayapura
Lambang Kutha Jayapura
Lambang Kutha Jayapura
Jayapura3.jpg
Katrangan cekak
Provinsi: Papua
Jembar: 9,4 km²
Pedunung: 172.723 (2000)
Situs wèb resmi: www.jayapura.go.id
Pulitik
Walikutha: ...

Kutha Jayapura iku salah siji kutha ing Indonésia lan uga ibukutha provinsi Papua, Indonesia. Jembar wilayah kutha yaiku 9,4 km².

Geografis[sunting | sunting sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wetan

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kutha Jayapura ketata saking 4 distrik lan --- désa/kampung/kelurahan. Distrik-distrik ing Kutha iki yaiku:

  1. Abepura
  2. Jayapura Selatan
  3. Jayapura Utara
  4. Muara Tam

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Kutha Jayapura

Papua
Lambang Provinsi Papua

Kabupatèn: Asmat | Biak Numfor | Boven Digoel | Deiyai | Dogiyai | Intan Jaya | Jayapura | Jayawijaya | Kapuloan Yapen | Keerom | Lanny Jaya | Mamberamo Raya | Mamberamo Tengah | Mappi | Merauke | Mimika | Nabire | Nduga Tengah | Paniai | Pegunungan Bintang | Puncak | Puncak Jaya | Sarmi | Supiori | Tolikara | Waropen | Yahukimo | Yalimo |

Kutha: Jayapura

Delengen uga: Daftar Kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Bali menyang: Papua

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Port_Numbay&oldid=838513"