Menyang kontèn

Kutha Jayapura

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kutha Jayapura
Lambang Kutha Jayapura
Lambang Kutha Jayapura
91.71.00 Papua Jayapura Kota
Katrangan cekak
Provinsi: Papua
Jembar: 9,4 km²
Padunung: 172.723 (2000)
Situs wèb resmi: www.jayapura.go.id Archived 2005-04-06 at the Wayback Machine.
Pulitik
Walikutha: ...

Kutha Jayapura iku kutha ing Indonésia lan uga kutha krajan Provinsi Papua, Indonésia. Jembar wewengkon kutha yaiku 9,4 km².

Géografi[besut | besut sumber]

Lintang kidul lan 141° Bujur wétan

Papréntahan[besut | besut sumber]

Kutha Jayapura ketata saking 4 dhistrik lan désa/kampung/kalurahan. Distrik-dhistrik ing Kutha iki yaiku:

  1. Abepura
  2. Jayapura Selatan
  3. Jayapura Utara
  4. Muara Tam
  5. Heram

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Papua
Lambang Provinsi Papua

Kabupatèn: Biak Numfor | Jayapura | Kapuloan Yapen | Keerom | Mamberamo Raya | Sarmi | Supiori | Waropen

Kutha: Jayapura

Delengen uga: Daftar Kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Papua