Port Numbay

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Kutha Jayapura)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kutha Jayapura
Lambang Kutha Jayapura
Lambang Kutha Jayapura
Jayapura3.jpg
Katrangan cekak
Provinsi: Papua
Jembar: 9,4 km²
Padunung: 172.723 (2000)
Situs wèb resmi: www.jayapura.go.id
Pulitik
Walikutha: ...

Kutha Jayapura iku kutha ing Indonésia lan uga kutha krajan Provinsi Papua, Indonésia. Jembar wewengkon kutha ya iku 9,4 km².

Géografi[besut | besut sumber]

Lintang kidul lan 141° Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kutha Jayapura ketata saking 4 dhistrik lan désa/kampung/kalurahan. Distrik-dhistrik ing Kutha iki ya iku:

  1. Abepura
  2. Jayapura Selatan
  3. Jayapura Utara
  4. Muara Tam
  5. Heram

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kutha Jayapura

Papua
Lambang Provinsi Papua

Kabupatèn: Asmat | Biak Numfor | Boven Digoel | Deiyai | Dogiyai | Intan Jaya | Jayapura | Jayawijaya | Kapuloan Yapen | Keerom | Lanny Jaya | Mamberamo Raya | Mamberamo Tengah | Mappi | Merauke | Mimika | Nabire | Nduga Tengah | Paniai | Pegunungan Bintang | Puncak | Puncak Jaya | Sarmi | Supiori | Tolikara | Waropen | Yahukimo | Yalimo |

Kutha: Jayapura

Delengen uga: Daftar Kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Papua